Reus produžio ugovor s Borussijiom do 2019.

Njemački nogometni reprezentativac Marco Reus (25) produžio je ugovor sa svojim sadašnjim klubom, Borussijom iz Dortmunda na još dvije godine, odnosno do ljeta 2019., a u novom ugovoru više nema mogućnosti da se on otkupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnji Reusov ugovor, koji je vrijedio do 2017. godine, u sebi je sadržavao klauzulu prema kojoj je njegova otkupna cijena 30 milijuna eura, a veliki interes za njega pokazivao je Real Madrid.

“Marco je mogao birati za koji će klub igrati, a sada je postao važan dio Borussijine budućnosti”, izjavio je sportski direktor Borussije Michael Zorc.

“Dortmund je moj rodni grad, a Borussia je moj klub. Veselim se uspješnoj budućnosti momčadi koju podupiru naši fantastični navijači. Čeka nas puno posla, a ja želim dati svoj doprinos”, rekao je Reus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.