Rijeka bi mogla ostati bez jednog od najboljih igrača: ‘Mene Dinamo ne zanima, karijeru želim nastaviti u inozemstvu’

Foto: fah

Rijeka je ostavila navijače u razočarenju nakon što je Inter iz Zaprešića izborio remi bez golova. Da stvari budu gore – Marko Vešović , vjerojatno će već u siječnju napustiti Rujevicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam imao nikakav kontakt ili pregovore s Dinamom. Ljudi iz Rijeke vode pregovore s potpuno drugim klubovima, sve sam prepustio klubu i zastupniku. Mene Dinamo ne zanima, karijeru želim nastaviti u inozemstvu. Rijeka je jedini klub koji istinski volim”, rekao je Vešović.

“Uvijek sam bio ozbiljan čovjek i pravi profesionalac pa ne želim komentirati klasične novinske spekulacije. Potpuno sam koncentriran da još ovih sedam utakmica odradim kako treba, a kad dođe prijelazni rok onda ćemo o tome pričati”, dodao je Crnogorac, prenosi Radio Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.