Site icon narod.hr

Rijeka nakon penala izbacila Osijek i ušla u polufinale Kupa

Puno teže od očekivanoga Rijeka se plasirala u polufinale Kupa! Osijek je pobijedio 1-0 u Gradskom vrtu, a s obzirom da su istim rezultatom Riječani slavili u prvoj utakmici na Kantridi, pucali su se penali, a gosti su bili s(p)retniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je bila puno bolja momčad na terenu, ali su promašili nekoliko sjajnih prilika. Kaznio je to Osijek, u 54. minuti je zabio Marko Dugandžić. Do kraja regularnog dijela rezultat se nije mijenjao.

Rijeka je prva pucala udarce s bijele točke, a nakon što su tri izvođača bila sigurna, promašio je Škorić. Potom je zabio Kramarić, a Perošević je pogodio okvir gola. Potom je i Moises promašio, Dugandžić smanjio, a za konačnih 4-2 i prolaz je pogodio Lešković.

– Prolasku se ne gleda u zube, ali kada ne zabiješ iz onakvih ‘zicera’ kakve smo mi imali u 1. poluvremenu onda se zna zakomplicirati. Kod jedanaesteraca se ipak vidjela staloženost, mirnoća i koncentracija. Prošli smo, to je bio i cilj. Domaćinu čestitke – rekao je trener Matjaž Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječane u polufinalu čeka Istra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version