Rijeka remizirala s Hibernianom u Škotskoj

Foto: fah

Nogometaši Rijeke u prvom su susretu trećeg pretkola Konferencijske lige na gostovanju kod Hiberniana u Edinburghu igrali 1-1 (0-0). Rijeku je u vodstvo doveo Ampem (61), a poravnao je Boyle (67).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do prednosti je hrvatski predstavnik stigao u 61. minuti kada je lopta neko vrijeme kružila oko domaćeg kaznenog prostora prije no što je Vukčević ubacio za Ampema koji je uspio glavom uputiti udarac koji je bio neuhvatljiv za Maceya na vratima. Samo šest minuta kasnije je Hibernian poravnao, a nakon udarca iz kuta Hanlon je prebacio loptu do Nisbeta, njegov udarac glavom Labrović je uspio odbiti, ali samo do Boylea koji je odbijanac pospremio u mežu. Veliku priliku imali su domaćini u sudačkoj nadoknadi, no vratar Rijeke zaustavio je udarac Mackaya.

Uzvrat se igra u Rijeci za tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.