Site icon narod.hr

Roland Garros: Pavić i Dabrowski u finalu mješovitih parova

Foto: fah

Pobjednici Australian Opena u mješovitim parovima, Splićanin Mate Pavić i kanadska tenisačica Gabriela Dabrowski, probili su se do finala Roland Garrosa pobijedivši u polufinalu Slovenku Katarinu Srebotnik i Meksikanca Santiaga Gonzaleza sa 6-4, 6-4 za 61 minutu igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavić će u Roland Garrosu imati priliku osvojiti treći Grand Slam trofej u mješovitim parovima, jer je osim trijumfa s Dabrowski u Melbourneu, osvojio i US Open 2016. godine s Njemicom Laurom Siegemund. Kanadska tenisačica ima priliku drugu godinu zaredom trijumfirati u Parizu, gdje je prošle godine bila pobjednica u paru s Indijcem Rohanom Bopannom.

Finale mješovitih parova na rasporedu je u četvrtak, a Pavić i Dabrowski će igrati protiv boljeg iz polufinalnog dvoboja hrvatsko-tajvanskog para Ivan Dodig – Latisha Chan i kolumbijsko-njemačke kombinacije Robert Farah – Anna-Lena Groenefeld, koji je na programu u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version