Site icon narod.hr

Roma vjeruje u novo čudo: ‘ Liverpool ima golemu prednost, ali nemamo što izgubiti i sigurno ćemo pokušati’

Foto: fah

Roma je u četvrtfinalu Lige prvaka napravila čudo protiv Barcelone. No, hoće li isto napraviti s Liverpoolom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teška noć za nas. Spremali smo se za ovo, ali smo nažalost izgubili mnogo duela protiv njih i ostavljali im puno prostora, što nikako nismo smjeli napraviti. U prvih 30 minuta igrali smo kao što smo se i dogovorili, a onda nas je presjekao prvi gol Salaha, nakon čega je ekipi bilo sve teže i teže vratiti se u utakmicu, a oni su zabijali kao na traci”, rekao je trener Eusebio Di Francesco.

“Moramo vjerovati u novo čudo, iako je teško ponoviti ono protiv Barcelone. No od večeras se pripremamo za tu utakmicu i moramo svi vjerovati u finale ako se želimo vratiti i nešto napraviti. Bit će teško, jako teško, jer Liverpool ima golemu prednost, ali nemamo što izgubiti i sigurno ćemo pokušati”, ističe Di Francesco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version