Ronaldo najbolji igrač Europe u izboru Uefe

Foto: fah

Zvijezda portugalske reprezentacije i Real Madrida Cristiano Ronaldo proglašen je najboljim igračem prošle sezone u izboru Europske nogometne federacije (UEFA).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je slavio ispred dvojice igrača Bayerna Nizozemca Arjena Robbena i Nijemca Manuela Neuera.

“Ovo je moj trofej, ali i svih onih koji rade sa mnom. Uvjeren sam da Real može obraniti titulu europskog prvaka,” kazao je Ronaldo kojem je nagradu uručio predsjednik uefe Michel Platini.

Ronaldo je prošle sezone bio najbolji igrač ‘Kraljevskog kluba’ koji je osvojio deseti naslov europskog prvaka u povijesti, a bio je i najbolji strijelac Lige prvaka sa 17 golova. Osvojio je i španjolski Kup Kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni osvajači bili su Franck Ribery (2012/13), Andres Iniesta (2011/12) i Lionel Messi (2010/11).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.