Ronaldo ogorčen sudskom presudom, definitivno zatvara vrata za sobom: ‘Ne želim se više u Španjolsku vratiti ni kao turist’

Foto: Instagram

Portugalski reprezentativac, Cristiano Ronaldo, u Španjolskoj, s Realom je osvojio sve što se moglo osvojiti. Više je puta pokorio svijet s kraljevskim klubom te, naravno, Europu. No, kako sada stvari stoje očito je da Portugalac neće pamtiti Španjolskoj po dobru. Ili je ipak u pitanju tek trenutna rezignacija najboljeg igrača Europe?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Ronaldo je kako smo već pisali kažnjen s 3.2 milijuna eura zbog utaje poreza te je dobio dvije godine – uvjetno. Dakako, s time nije zadovoljan, iako je svjestan da je moglo biti i gore. Razočaran i ljut, kako pišu španjolski mediji, Ronaldo se više u Španjolsku ne želi vratiti ni kao turist. Prodaje navodno sve što ima u spomenutoj zemlji.

Kažnjen je jer je navodno ”sakrio” 14.7 milijuna eura. Zbog svega toga odlučio je definitivno zatvoriti vrata za sobom i okončati španjolsku priču, koja je donedavno izgledala kao prava bajka. I kao bajka je trebala i završiti, no…

“Ronaldo, prodaje svoju vilu u elitnom dijelu Madrida za šest milijuna eura, a odlučio se riješiti i hotela kojeg je ponudio za 20 milijuna”, pišu španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo je, podsjetimo, nedavno potpisao ugovor s talijanskim Juventusom, jedan od razloga zašto se iz Madrida preselio u Torino je i porez. Radi se o aferi koja je kulminirala, a koja se godinama povlači te je sada samo dobila svoj epilog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.