Site icon narod.hr

Na rubu ispadanja: Novi trener HSV-a Bernd Hollerbach

Foto: Snimka zaslona

Bivši europski nogometni prvak Hamburger, koji se nalazi na predzadnjem mjestu Bundeslige, dobio je u ponedjeljak novog trenera, a to je nekadašnji igrač HSV-a Bernd Hollerbach (48).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hollerbach je sa HSV-om potpisao ugovor do ljeta 2019., a na trenerskoj klupi naslijedio je Markusa Gisdola, koji je dobio otkaz nakon subotnjeg prvenstvenog poraza od posljednjeplasiranog Koelna (0-2). Gisdol je vodio HSV od rujna 2016., a prošle sezone klub se spasio ispadanja u Drugu ligu u zadnjem kolu.

U zadnje četiri godine HSV je tri puta bio na rubu ispadanja u niži rang natjecanja, a ove sezone opet ih čeka teška borba za opstanak. Nakon 19 kola HSV ima samo 15 bodova, Werder, koji je na 16. mjestu koje vodi u doigravanja za opstanak, ima bod više, a posljednjeplasirani Koeln je na 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version