Site icon narod.hr

Rudeš se oglasio priopćenjem: ‘Tražimo suspenziju sudaca! Zašto uopće postoji VAR?‘

Foto: fah

Gorica je u 34. kolu Supersport HNL-a uspjela svladati Rudeš rezultatom 2:1 i tako prekinuti seriju negativnih rezultata. Utakmicu je obilježila sporna situacija s kraja utakmice kada je Rudeš umalo izvukao bod. Zbog toga su se oglasili iz Rudeša oštrim priopćenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nažalost, po tko zna koji put svjedoci smo čudnih propusta djelitelja (ne)pravde na koje smo već u puno navrata skretali pozornost.

Iako današnja utakmica našoj momčadi nije bila rezultatski značajna, zbog objektivnog informiranja nogometne javnosti moramo uputiti otvoreno pitanje: zašto djelitelji (ne) pravde na današnjoj utakmici nisu imali potrebu putem VAR sobe provjeriti je li u sudačkoj nadoknadi postignut pogodak? Zašto uopće onda postoji VAR soba i VAR tehnologija?

Kako se ovakvi ili slični propusti ne bi ponovili, tražimo i očekujemo od nadležnih da se pravovremeno reagira suspendiranjem onih koji nisu dorasli biti častan djelitelj pravde, jer samo će se tako otkloniti sumnja da postoje eventualni namjerni propusti i pristranost pri donošenju odluka”, napisali su iz Rudeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, udarac Vinka Petkovića s linije (ili iza nje) je očistio Munksgaard, a sutkinja Ivana Martinčić nije priznala pogodak. VAR soba je provjeravala situaciju i zaključila da lopta nije punim obujmom prešla liniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version