Rukometašice Lokomotive izborile osminu finala Challenge kupa

Foto: Snimka zaslona

Rukometašice Lokomotive izborile su plasman u osminu finala Challenge kupa nakon što u uzvratnom dvoboju trećeg kola u Dvorani II Doma sportova pobijedile portugalsku Madeiru 40-21 potvrdivši tako pobjedu 29-24 iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su slavile na Madeiri, ‘lokosice’ u uzvratu pred svojim navijačima nisu dozvolile iznenađenje. Na poluvremenu su imale pet golova prednosti (19-14), a u nastavku su bile još uvjerljivije pobijedivši na koncu s velikih +19 razlike.

Najefikasnije igračice u redovima Lokomotive bile su Dora Kalaus s osam, te Stela Posavec i Ena Zagorščak sa po pet golova. U redovima portugalske ekipe najefikasnija je bila Sara Goncalves sa šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.