Said: Mogli su pucati i Erceg i Vlašić, ali ja sam prvi uzeo loptu

Foto: fah

Hajduk se od Europe oprostio nakon remija s Evertonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drago mi je da smo prošli, bila je odlična utakmica u sjajnoj i pomalo neobičnoj atmosferi, lijepo je igrati večernje utakmice pod reflektorima, već sam pomalo zaboravio kako to izgleda. Drago mi je što sam postigao i gol”, rekao je Sigurdsson.

” Stvarno su stvorili vrhunsku atmosferu. Bio je pravi užitak igrati. Ovakvh navijača ne bi se posramio niti jedan ‘premierligaš’, ako moram usporediti atmosferu s nekim stadionom u Engleskoj onda bih rekao kako je atmosfera bila poput one na Goodisonu”, dodao je.

Hajduk je imao priliku koju je pokvario Said i promašio s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Žao mi je, ispričavam se suigračima i navijačima. Bila je to moja loša reakcija i loš momenat, želio sam najbolje, uzeo sam loptu i pucao penal. Nažalost, nije ispalo dobro. Što reći o utakmici? Kad primite gol s pola centra, onda nema potrebe ništa posebno dodavati. Nismo imali sreće, dogodilo se to što se dogodilo, moramo se što prije okrenuti domaćim natjecanjima. Hajduk može osvojiti i kup i prvenstvo. Imamo odličnu momčad, sada se moramo na to koncentrirati”, rekao je.

“Ja sam uzeo loptu prvi i mogao je pucati i Erceg, Vlašić… Nije važno tko puca ako zabiješ, a ako promašiš kao ja, onda ta pitanja gube smisao. Želio sam najbolje, u svojim snovima proživio sam ovakav trenutak stotine puta, sanjao kako ću na velikoj utakmici zabiti gol, nažalost nisam uspio”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.