Salah ustvrdio: Vidjet ćete da sam ja najbolji

salah
Foto: fah

Mohamed Salah proglašen je najboljim nogometašem sezone u Engleskoj u tradicionalnoj anketi Udruge nogometnih novinara (FWA).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Usporedite li me s bilo kojim igračem na mojoj poziciji, ne samo u mojoj momčadi već u cijelom svijetu, vidjet ćete da sam ja najbolji. Uvijek sam usredotočen na svoj rad i trudim se biti najbolji, a brojke koje imam su najbolji dokaz onog što govorim”, rekao je Salah.

Inače, najboljim su ga novinari proglasili i 2018. godine, a on smatra da je nagrada koja mu je sad uručena stigla u prave ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.