Site icon narod.hr

Samovojska: Real Madrid je stvarno najveći klub na svijetu

Foto: snimka zaslona

Stručni komentatori HRT-a Anton Samovojska i Tomislav Ivković analizirali su spektakularan preokret Real Madrida protiv Bayerna i plasman u finale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Život piše romane, nisu to izmisliti bez veze. Joselu s dva gola ušao u povijest, pamtit će to cijelog života, a posebno osvoje na kraju. Fantastična utakmica drugo poluvrijeme, šanse s jedne i druge strane, Bayern je došao u situaciju kad nije znao gdje bi. Vinicius je imao svojih 15 minuta kad više nisu znali na koju će stranu ići, hoće li pucati ili u dribling, Kimmich će trebati još dva dana da se izvrti na drugu stranu. Real je pokazao da je Real, imali su jako puno šansi. Međutim, Bayern je isto pokazao da je vrlo opasan, ali kad zbrojimo i oduzmemo, ova utakmica je prevaga da Real uđe u finale, rekao je Samovojska.

> Kakvi prizori: Modrić predvodi slavlje Reala

– Real je stvarno, tko god ne želi priznati, najveći klub na svijetu. Nijemci kažu da je nogomet igra u kojoj oni uvijek pobjeđuju, ali nije. Nogomet je igra u kojoj uvijek pobjeđuje Real. Prije dvije, tri godine smo bili ovdje, gledali smo utakmicu City – Real, City je pobijedio 4:3 u prvoj utakmici, vodio u drugoj, mi smo mislili da je sve gotovo, ali se onda ukazao Real. Utakmica je bila odlična, a drugo poluvrijeme senzacionalno. Joselu je došao u Real iz Espanyola koji je ispao u drugu ligu. Svi su htjeli “zadaviti” Ancelottija, a gledajte sada. Realovi navijači trebaju ljubiti njega i Neuera koji je dobro branio, ali i pogriješio, dodao je Ivković.

Komentirao je i što slijedi za Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bayern će napraviti neke radikalne poteze, neke rezove, morali bi odlučiti što će se Mullerom, hoćemo li staviti Daviesa, ili dovesti nekog stopera. Svima fale pravi veznjaci, Mbappe je jedan… Manchester City ima vrhunsku momčad i trenera. Nema tu više da se mogu pokupiti tri igrača i to je to. Ne možeš tri uzeti, vrhunskih top igrača je sve manje na tržištu, rekao je Ivković.

Real Madrid će u finalu igrati protiv Borussije Dortmund.

– Na papiru sve jasno, no kad dođeš na Wembley je 11 protiv 11. Real Madrid je favorit, barem 51 posto njima. Međutim, moramo respektirati Borussiju, rekao je Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nogomet je poseban sport, zaključio je Samovojska nakon što se prisjetio nepredvidivosti okršaja i prošlogodišnjeg finala Intera i Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version