Samovojska: Španjolci imaju sve što nogomet zahtijeva

Foto: snimka zaslona

Još su dva dana do finala Europskog nogometnog prvenstva u kojem se susreću Španjolska i Engleska. U emisiji EURO 2024 Anton Samovojska i Tomislav Ivković osvrnuli su se na dosadašnje igre Furije i Gordog Albiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci su za odlične igre na Euru dobili velike simpatije nogometne javnosti.

– Naravno da svi navijaju za Španjolsku koja je ovaj turnir odigrala izvanredno. Iz utakmice u utakmicu bila je sve bolja, pogotovo na posljednjoj utakmici u polufinalu protiv Francuske. To je bio nogomet iz bajke. To nije bila izborena pobjeda na mišiće. Niti jedna pobjeda na turniru nije bila takva, rekao je Anton Samovojska.

– Oni su momčad koja ima glavu i rep. Španjolski izbornik De la Fuente ih je perfektno posložio. Momčad su koja ima dušu. Imaju sve ono što nogomet zahtijeva za vrhunski rezultat. Savršena tehnika, fenomenalna kretanja, predviđanja u igri, prekrasno. Englezi, nažalost, nisu bili takvi, dodao je Samovojska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav Ivković smatra da se Englesku ne smije podcijeniti.

– Onaj tko podcijeni Englesku može biti u velikim problemima. Mi se svi veselimo i rado gledamo Španjolsku jer igraju nogomet sa zadovoljstvom, s osmijehom, kako se kaže i to nas sve tjera na zadovoljstvo. Međutim, Engleska je vrlo zahtjevan protivnik koji može Španjolskoj stvoriti milijun problema ako ne shvate utakmicu na najozbiljniji mogući način. Ne bih se usudio prognozirati pobjednika, rekao je Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.