Site icon narod.hr

Sandra Perković spremna za povratak na svjetski vrh: ‘Ja sam djevojka koja ruši statistike i rekorde!’

Foto: fah

Sandra Perković večeras od 20:10 sati baca disk u finalu SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam s 19 godina ušla u svjetsko finale jer sam bila prizemljena i ista ona Sandra koja je bacala 2009. u Berlinu baca i danas. Nema pričanja gluposti o zlatu, nema bespotrebnih napuhavanja. Moram biti mirna jer svi mi možemo lako poletjeti. Ja sam poletjela 2010. na EP-u u Barceloni kad sam u prvom hicu na zagrijavanju bacila preko norme. Ali bila sam klinka, rek’o, sad kad ja te kvalifikacije riješim odmah… Pa sam s 51 m završila tekmu i zobala drugu seriju na tribinama da vidim hoću li uopće ući u finale. Otad nema nikakve ptice. Kao miš ulazim na stadion, nitko me ni ne vidi”, rekla je za Sportske novosti.

” Kvalifikacije su bile OK, nek’ one budu za njih, a danas ćemo bacati za nas. Znate, u četvrtak sam primila poziv od jedne velike osobe, rekla mi je da mi čestita zbog toga kako se ponašam, jer sam mirna i prisebna. Jest da imam rezultat kojim mogu ljudima skakati po glavi, ali mirno stojim na zemlji. Ma, svi mi koji radimo k’o konji, koji želimo napraviti neke posebne rezultate, svi smo prizemljeni. Pa znate li vi da sam ja ovdje jedina diskašica koja se zagrijava? Da je lako ući u finale SP-a, da je lako osvojiti sve što sam ja osvojila, onda bi to mogao svatko”, poručio je.

“Ja sam djevojka koja ruši statistike. Ne treba se zamarati s time. Ja ovdje nemam nikakav pritisak; zato što ga ne stavljam sama sebi. Ja sam sebi i najveća motivacija i najveći kritičar. Ako dođeš ovdje preumišljen i prebahat, obije ti se o glavu”, poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version