Site icon narod.hr

Saračevićev ispraćaj u četvrtak, bit će pokopan u Aleji velikana

Zagreb, 23.02.2021 - Hrvatski rukometni savez otvoriti ce Knjigu žalosti povodom smrti rukometnog velikana Zlatka Saracevica. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Legendarni rukometaš i trener Zlatko Saračević bit će pokopan u četvrtak, 25. veljače u 15 sati u Aleji hrvatskih velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj, objavljeno je danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Molimo sve koji će doći na pogreb da se pridržavaju epidemioloških mjera uz obvezno nošenje zaštitne maske i poštivanje fizičkog razmaka, objavio je Hrvatski rukometni savez.

U zgradi Hrvatskog rukometnog saveza jučer su se brojni velikani rukometa i sporta upisali u Knjigu žalosti, a igračice Podravke Vegete, kluba kojeg je vodio gotovo tri godine, ispratile su svog trenera ispred dvorane u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version