Site icon narod.hr

Schumacherov brat otkrio kakvo je Michaelovo stanje deset godina nakon nesreće

Schumacher

Foto: fah

29. prosinca će biti 10. godišnjica nesreće u kojoj je na skijanju nastradao legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher. Detalji o njegovu stanju i dalje su nepoznati, ali se sada oglasio također bivši vozač Formule 1, njegov brat Ralf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mogu samo reći da je njegova nesreća bila vrlo neugodan i traumatičan događaj za mene, ali ne samo za mene… već i za Michaelovu djecu”, započeo je Ralf.

“Mik je bio mlad, tinejdžer kada se to dogodilo. Na žalost, život nije uvijek fer. Nedostaje mi moj Michael iz tog vremena”, rekao je bivši vozač Formule 1.

“Život je ponekad nepošten. Michael je kroz život često imao sreće, ali onda se dogodila ta tragična nesreća. Hvala Bogu, zahvaljujući suvremenim medicinskim mogućnostima, uspjeli smo učiniti puno, ali više ništa nije kao što je bilo”, poručio je Ralf za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version