Scolari potražio pomoć psihologa – nemir zbog Kolumbije

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Luiz Felipe Scolari zatražio je pomoć psihologa kako bi smirio igrače uoči četvrtfinala svjetskog prvenstva protiv Kolumbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scolari je u trening kamp doveo sportskog psihologa Regina Brandao s kojim surađuje skoro 20 godina.

“Razgovarao sam s igračima u kampu. Posljednjih tjedana bilo smo i u komunikaciji telefonom i emailom,” otkrio je Brandao.

Njegova posjeta brazilskom kampu je uslijedila nakon dramatičnog ogleda osmine finala protiv Čilea koji je ‘Selecao’ dobio boljim izvođenjem jedanaesteraca. Nakon utakmice vratar Julio Cesar i kapetan Thiago Silva briznuli su u nekontrolirani plač. Dio igrača je plakao i tijekom izvođenja himne, a neki i prilikom izvođenja jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilska nogometna legenda Zico smatra kako bi ‘nedostatak kontrole kod igrača mogao skupo stajati Brazil’.

“Igrači moraju suze sačuvati za proslavu ukoliko osvoje svjetski naslov. Sada su im potrebni mir i koncentracija,” poručio je Zico.

Ogled Brazila i Kolumbije u četvrtfinalu SP-a na rasporedu je 4. srpnja u Fortalezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.