Setien: ‘Primili smo previše golova. To je za nas enormna frustracija’

Foto: fah

Momčad Barcelone izgubila je od Bayerna 8:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je bio jako bolan poraz. Primili smo previše golova. To je za nas enormna frustracija. Morat ćemo vidjeti i donijeti odluke za budućnost. Ovo jako boli…”, rekao je trener Quique Setien.

“Ovo što govori Pique, to je točno. Kad to kaže jedan takav igrač, onda se moramo zamisliti”, dodao je.

Podsjetimo, Pique je rekao: “Ako sam ja problem, problema nema. Dakle, ako ja moram otići zbog toga da se uvede neka nova, sviježa krv, otići ću. Dotakli smo dno. U Europi više uopće nismo kompetitivni. Ovo je sramota, nemam što za dodati. Klub treba promjene na svim pravcima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.