Sevilla bez Rakitića pobijedila Getafe i preskočila Barcelonu

epa08992594 Sevilla FC's Lucas Ocampos reacts after being injured during the Spanish LaLiga soccer match between Sevilla FC and Getafe at Sanchez Pizjuan stadium in Seville, southern Spain, 06 February 2021. EPA/JULIO MUNOZ

Sevilla je s 3:0 nadigrala Getafe u posljednjoj utakmici subotnjeg programa 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključna je bila situacija iz 54. minute, kad je Dakonam grubim prekršajem teško ozlijedio lijevi skočni zglob Lucasa Ocamposa koji je na nosilima iznijet s terena i morat će dugo izbivati s travnjaka. Dakonam je dobio izravni crveni karton, a u zbog žučne rasprave isključena su i oba trenera, Julen Lopetegui i Joseph Bordalas Jimenez.

Prednost je Sevilla iskoristila u 67. minuti, kad je vodeći pogodak postigao Munir El Haddadi koji je ušao tek dvije minute prije u igru. U 87. minuti Argentinac Papu Gomez postigao je pogodak u debiju u dresu Seville, a konačnih 3-0 postavio je Youssef En Nesyri.

Ivan Rakitić nije konkurirao za domaći sastav na ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.