Sezona za Marija Mandžukića završena?

Foto: fah

Nakon debakla Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka, odnosno nakon ispadanja od Ajaxa u utakmici koju nije igrao hrvatski nogometaš Mario Mandžukić, trener Massimiliano Allegri na tiskovnoj konferenciji je poručio da hrvatski nogometaš možda neće igrati do kraja sezone. Drugim riječima, ozljeda bivšeg hrvatskog reprezentativca ozbiljnije je naravi nego što se mislilo. Osim Mandžukića do kraja sezone Juventus možda neće moći računati na Mattia Perina i Samija Khediru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mandžukić ima ogromnih problema s ozljedom ahilove tetive. Teško, ali teško da ćemo ga vidjeti do kraja sezone. Dybala će izvan terena biti 20 dana. Douglas Costa, ako sve bude dobro, vraća se za 10 dana, kao i Caceres. Chiellini bi se mogao vratiti protiv Intera, a Barzagli bi trebao biti spreman za Inter”, kazao je novinarima trener Stare dame.

Juventus je ispao iz Lige prvaka, no, zato u talijanskom prvenstvu nema ozbiljnu konkurenciju, barem ne ove sezone, budući da mu sutra protiv Fiorentine treba bod kako bi osigurao novi naslov prvaka Serie A.

”Nažalost, ispali smo iz Lige prvaka. Sada se okrećemo prvenstvu, treba nam taj jedan bod i spremni smo završiti priču oko toga. Moramo gledati naprijed kako bismo mogli planirati budućnost. Naravno da ćemo slaviti titulu jer je to veliko dostignuće i rezultat je dobrog rada. Ozljede su nas uništile, ali na kraju smo ispunili 50 posto svojih ciljeva”, zaključio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, do kraja talijanskog prvenstva preostalo je još šest utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.