Shiffrin najbrža u prvoj vožnji, slijedi drama u drugoj

shiffrin
Foto: fah

Amerikanka Mikaela Shiffrin bila je daleko najbrža u prvoj vožnji finalnog veleslaloma sezone u Meribelu i najbliža je osvajanju Malog kristalnog globusa u ovoj disciplini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo mjesto zauzela je Talijanka Federica Brignone (+0.82), a treće Norvežanka Ragnhild Mowinckel (+0.84).

Bit će zanimljiv rasplet borbe za Mali kristalni globus, uoči ove utrke Izglede za osvajanje imale su četiri skijašice: Šveđanka Sara Hector (522 boda), Francuskinja Tessa Worley (517),  Shiffrin (471) i Slovakinja Petra Vlhova (431). Uz Shiffrin, nakon prve vožnje najbolje stoji Vlhova, koja je uoči druge vožnje četvrta (+1.08), Worley je osma (+1.60), a Hector 13. (+2.10), piše HRT.

Prijenos druge veleslalomske vožnje skijašica pratite od 11.55 na Drugom programu i našem portalu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skijaši će nešto kasnije u Meribelu voziti slalom, od 10.30 počinje prva vožnja.

Filip Zubčić ima startni broj 18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.