Site icon narod.hr

Sigurdsson: Nisam zadovoljan, moramo biti bolji

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je od Francuske u zadnjoj pripremnoj utakmici pred odlazak na Olimpijske igre u Parizu. Na susret se osvrnuo hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teška utakmica protiv jake ekipe. Nisam baš zadovoljan, u prvom poluvremenu smo primili 18 golova, što je puno previše. U drugom dijelu smo igrali bolje. Sve u svemu, nismo odigrali dovoljno kompletnu utakmicu, moramo biti bolji. Veselim se zadnjoj fazi priprema i nadam se da možemo ispraviti sve što trebamo”, izjavio je Sigurdsson pa nastavio:

“Ako analizirate prve minute, više smo trčali nego pucali. Moramo biti precizniji u udarcima pod ovakvim pritiskom. To će biti glavni fokus na individualnoj razini. Radit ćemo i na tajmingu u kombinacijama.”

O ranom crvenom kartonu Zvonimira Srne rekao je: “Nismo mogli promijeniti obranu u 5-1, on nam igra na vrhu, kao i Duvnjak. Nismo imali nijednog od njih dvojice pa smo zaglavili sa 6-0 obranom, koja je u drugom poluvremenu ipak bila dobra. Nisam vidio što se dogodilo kod crvenog kartona pa nek drugi procijene.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version