Site icon narod.hr

Šime Vrsaljko: ‘Bolje je da igramo ovakve utakmice nego da bude 5:0 ili 6:0 protiv slabijih’

Foto: fah

Vatreni nisu dobro igrali protiv Perua i toga su svjesni svi. Tako je i sa Šimom Vrsaljkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prijateljska utakmica, ali nismo dobro ušli u nju. Iz svojih smo pogrešaka dobili golove. Mislim da smo kvalitetnija momčad, ali nismo bili na nivou i to se odrazilo na rezultat “, rekao je za Sportske novosti.

“Dosta su dobro stajali u bloku i na naše pogreške kvalitetno izlazili u kontre. I to je to. Ne treba očajavati, puno je bolje da se to dogodilo sada nego kasnije, no nedvojbeno trebamo raditi na nekim stvarima. Moramo i ono što dolazi gledati pozitivno, a Peru gledati kao školu. I mislim da ćemo za Svjetsko prvenstvo biti pravi”, kaže on.

“Bolje je da igramo ovakve utakmice nego – ne podcjenjujući nikoga – sa slabijima te njih matiramo s pet-šest prema nula. A da onda dođemo na Svjetsko prvenstvo pa nam se dogodi nešto takvo. Bolje da se to dogodilo u Miamiju, da vidimo u kakvom smo stanju pa da u Rusiju dođemo pravi”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version