Site icon narod.hr

Siniša Ružić ispričao se dvostrukoj olimpijskoj pobjednici Sandri Perković!

Foto: fah

“Javno i službeno se ispričavam gospođi Sandri Perković, ako sam je u svojoj sinoćnjoj fb izjavi uvrijedio neprimjerenim i nepristojnim riječnikom”, napisao je kandidat MOST-.a, Siniša Ružić, na svom Facebooku profilu, ispričavši se tako dvostrukoj olimpijskoj pobjednici Sandri Perković zbog činjenice da ju je nazvao “interesnom glupačom” i “stranom olimpijskom pobjednicom.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Facebook/Snimka zaslona

Dvostruka olimpijska pobjednica Sandra Perković u raljama predizbornog ludila!

Podsjetimo, MOST-ov kandidat na parlamentarnim izborima Siniša Ružić između ostaloga izvrijeđao je jednu od najboljih hrvatskih sportašica svih vremena kada je na Facebooku napisao: “Milan Bandić, u svom kraju poznat pod nadimkom Prevara, dno je dna: korištenje djece u kampanji, zloupotreba Hanžekovićevog memorijala, koji plaćaju građani, od strane olimpijske pobjednice i politički interesne glupače Perković; podmićivanje i trošenje gradskog novca za privatne tulume … jadno… srećom, gotov je … još samo nekoliko mjeseci.” Jedno je, naravno, politička polemika s političkim neistomišljenikom, nešto posve drugo primitivizam.

Nakon što je MOST-ov kandidat na “sirovi” način uvrijedio dvostruku olimpijsku pobjednicu reagirali su brojni navijači hrvatske sportašice, reagirali su iz Bandićeve stranke, reagirala je hrvatska javnost, što je dovelo do ove isprike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version