Sinkovići: ‘Malo nam je čudno jer smo osvojili srebro’

Foto: Tomislav Žalović

Braća Martin i Valent Sinković s vremenom 6:29.460 osvojili su drugo mjesto u finalu Europskog prvenstva u poljskom Poznanu. Rumunji Cozmiuc i Tudosa osvojili su prvo mjesto s tri sekunde prednosti (6:26.52) , dok su treći bili Talijani Lodo i Vicino s vremenom 6:30.55.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Malo nam je čudno jer smo osvojili srebro, ali generalno smo zadovoljni. Znamo koji smo dio loše odveslali i pokušat ćemo to popraviti za sljedeću godinu. Rumunji su danas stvarno bili brži i čestitamo im.“ – rekao je Valent Sinković.

„Drago nam je da smo odveslali barem ovo Europsko prvenstvo, stvarno je bila duga i psihički dosta teška godina s puno nepoznanica i upitnika iznad glave. Rumunji su ovaj put bili bolji i stvarno im skidamo kapu. Mislim da smo dobar temelj napravili za sljedeću godinu i da možemo još puno napredovati. Nadamo se da ćemo nakon natjecanja u idućoj godini, ići na Olimpijske igre kao favoriti za zlato.“ – rekao je Martin Sinković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.