Sinkovići teže od očekivanog do finala SP-a

sinković
Foto: fah

U polufinalnoj utrci Svjetskog prvenstva Martin i Valent Sinković zauzeli su treće mjesto i osigurali svoj nastup u Finalu A, ali su prekinuli niz bez izgubljene utrke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cilj su ušli s 2.84 sekunde zaostatka za Francuzima koji su s vremenom 6:12.43 osvojili prvo mjesto. Drugi su bili Grci s vremenom 6:14.98.

U drugoj polufinalnoj skupini svoje mjesto u finalu izborile su posade Španjolske, Australije i Moldavije i svi su imali brže vrijeme od Braće Sinković.

– Išlo je stvarno dobro zadnjih dana, danas je to bilo na silu, kao da smo ostali bez energije. Dosta mi je teško reći što se dogodilo, imamo još jednu utrku pa ćemo onda analizirati sve. Dali smo sve od sebe, ali što je tu je, morali smo i mi doživjeti taj poraz, rekao je Martin Sinković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitam od srca Francuzima koji su bili savršeni i Grcima koji su nas iznenadili. U finalu ćemo dati sve od sebe, svoj maksimum i onda vidjeti gdje će nas to dovesti!, nadodao je Valent Sinković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.