Site icon narod.hr

Sinner pobjednik US Opena

Foto: fah

Prvi tenisač svijeta Talijan Jannik Sinner pobjednik je ovogodišnjeg izdanja US Opena, on je u finalu svladao najboljeg američkog igrača Taylora Fritza sa 6-3, 6-4, 7-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Sinner dominirao u prva dva seta, u trećem je do konačnog trijumfa stigao preokretom. Naime, kod vodstva 3-2 Sinner je propustio dvije “break-lopte”, a onda je u sljedećem gemu izgubio i svoj servis te je Fritz stigao do prednosti od 5-3. Ipak, Amerikanac nije uspio odservirati za set, a kada je kod vodstva Talijana od 6-5 servirao za ostanak u dvoboju opet je pokleknuo pod pritiskom.

Za 23-godišnjeg Sinnera ovo je drugi Grand Slam naslov u karijeri, ali i u 2024. godini, nakon što je u siječnju osvojio Australian Open.

S druge strane, 26-godišnji Fritz je igrao u svom prvom Grand Slam finalu u karijeri, prije ovog turnira nikada nije otišao dalje od četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version