Sitan, ali za njega važan detalj: Mirko Filipović zatražio pomoć obožavatelja na Facebooku!

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski borac Mirko Filipović krajem godine putuje u Japan, tamo će sudjelovati na Rizinovom eventu, protivnik će mu biti Tsuyoshi Kohsaka. Iako je Cro Cop najavio kraj karijere očito se ne misli tako lako predati i odustati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da se spomenuti događaj bližu pripreme za put sve su napetije, važno je da sve bude organizirano savršeno, za Mirka iz više razloga.  Naime, bit će ovo borba na koju će Mirko povesti svog starijeg sina nije, dakle, nerazumljivo kada želi da sve ide kako je zamislio. Filipoviću je važno kako će se predstaviti pred sinom.

Uoči borbe u Japanu, u zemlji u kojoj uživa veliko poštovanje, Mirko se našao pred dvojbom te je odlučio zamoliti obožavatelje na društvenim mrežama za pomoć. Hrvatski borac mora izabrati u kojim će se hlačicama boriti, na Facebooku je objavio dvije fotografije, dakle, postoje dvije opcije. Fanovi će odlučiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.