Tako sjajan, a tako skroman: Pročitajte kako je Modrić reagirao na pohvale!

Foto: Twitter

Luka Modrić bio je najbolji igrač El Clasica koji je u subotu odigran na Nou Campu, a i jedan od najzaslužnijih za gol kojim je Real u sudačkoj nadoknadi izborio remi 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne volim pričati o svojoj igri, rađe govorim o igri ekipe. No svaki dan se osjecam sve bolje nakon ozljede”, napomenuo je. “Kada ovako igramo smo nepobjedivi. S ovakvom kvalitetom igrača koje imamo, kada se zalažemo i borimo teško nas je pobijediti. To je nešto sto moramo uvijek imati na umu, ne samo u derbijima nego uvijek. U odličnoj smo formi i vjerujem da ćemo nastaviti ovako u idućim utakmicama”.

“Ramos mi je dao signal da mu uputim loptu. Rekao mi je gdje da ju nabacim. I eto. Čini se jednostavno. Srećom bio je na pravom mjestu kao i uvijek. To je nešto prirodno, nešto što ne vjezbamo. I da, ovo ću pamtiti” izjavio je Modrić nakon remija 1-1 na Camp Nou.”Odigrali smo dobru utakmicu posebno na početku. Oni su u drugom dijelu dominirali 15 minuta i zabili, no nakon toga nismo stali, nego smo nastavili pokušavajući izjednačiti što smo i ostvarili na kraju”, rekao je hrvatski vezni igrač.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.