Site icon narod.hr

Skije Petera Prevca na dražbi dosegle preko 10.000 eura

Skije s kojima je slovenski “orao” Peter Prevc postao svjetski prvak i osvajač velikog Kristalnog globusa u skijaškim skokovima, te pobijedio na Novogodišnjoj turneji, ponuđene su na dražbi prihod s koje ići u korist zaklade za siromašnu djecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na aukciji u korist fundacije “Kumstvo”, koja mjesečno uplaćuje po 30 eura djeci iz najsiromašnijih obitelji, početna cijena bila je 360 eura, koliko stoji novi par takvih skija marke Elan, a već je dostigla 8000 eura.

Telefonska dražba preko posebnog broja “Vala 202”, drugog programa nacionalnog radija, još traje a završava u petak u 8 sati ujutro, kada će biti objavljen konačni rezultat. Skije će onome tko ponudi najviše predati dosadašnji vlasnik, odnosno sam Peter Prevc.

“Koristio sam ih cijele sezone i u odličnom su stanju, makar su rabljene. Ništa na njima nije mijenjano, osim sigurnosnih kopči”, kazao je slavni skakač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz aukciju prodaje njegovih skija u korist socijalno najugroženije djece odvija se paralelno i akcija prikupljanje donacija za istu fundaciju, uplatama preko telefonskih poziva i slanjem SMS poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version