Site icon narod.hr

Škoro pojasnio riječi o ulaznicama od 8000kn: ‘To bi bile ulaznice za sponzore’

Foto: fah

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro pojasnio je izjavu kako bi se cijenama ulaznica od tisuću i više tisuća kuna financirati izgradnja novog stadiona na Maksimiru, objasnivši da bi to bila cijena za sponzore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovakvi modeli suradnje i projekti sa sponzorima u sportu su potpuno uobičajeni u svijetu. Naime, donatorskim utakmicama dali bismo priliku mnogim donatorima da njihova imena trajno budu upisana na novom stadionu, kao što su upisana i imena svih onih koji su pomogli izgradnju Vukovarskog vodotornja – simbola zajedništva”, dodatno je pojasnio Škoro.

“Ako se napravi nogometna utakmica Dinama i nekoga i stavite kartu 1000 kuna, pa tu ćemo već stvoriti milijun kuna. Pa igrat ćemo mi i staviti kartu 8000 kuna, građani će doći. Ali netko treba izaći s tim idejama. Sve će biti postavljeno drastično drugačije”, poručio je jutros Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version