Site icon narod.hr

Skoro svi ispali sa SP-a, ostala samo Yuan Tien!

Od svih hrvatskih predstavnika na Svjetskom stolnoteniskom prvenstvu u kineskom Suzhouu, po završetku trećeg dana u konkurenciji je ostala samo Yuan Tian koja je uspjela preskočiti prvu prepreku u pojedinačnoj konkurenciji pobijedivši s uvjerljivih 4-0 Iranku Maryam Samet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja hrvatska stolnotenisačica nije uspjela tome pridodati pobjede u preostale dvije konkurencije. U paru s Petrom Petek doživjela je tijesan 3-4 poraz od Čileanki Castellano i Vega, a u 3. kolu mješovitih parova s Tomislavom Kolarekom izgubila je s 3-4 od ruske kombinacije Prohorova-Livencov.

Ruiwu Tan doživio je razočaravajući poraz 3-4 u 1. kolu turnira pojedinaca od Finca Benedeka Olaha, nakon što je dostigao zaostatak u gemovima 1-3. U konkurenciji muških parova Tan je s Poljakom Wangom prošao prvu prepreku, latvijsko-češku kombinaciju Burgis – Jančarik, svladavši ih s 4-1 (11-8, 9-11, 11-8, 13-11, 11-5).

Lea Rakovac je povela 2-1 u srazu s kineskom Nizozemkom Jiao Li pa potom izgubila tri gema zaredom, dok je Petra Petek protiv 2. nositeljice, Kineskinje Shiwen Liu osvojila 13 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Yuan Tian će u srijedu u 2. kolu turnira stolnotenisačica igrati protiv I-Ching Cheng iz Tajvana, 40. igračica s aktualne svjetske ljestvice na kojoj Tian zauzima 90. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version