Site icon narod.hr

Slalom Semmering: Shiffrin vodeća nakon prve vožnje, Komšić 34.

Foto: fah

Amerikanka Mikaela Shiffrin vodeća je nakon prve vožnje slaloma skijašica za Svjetski kup u austrijskom Semmeringu, dok hrvatska predstavnica Andrea Komšić nije uspjela izboriti nastup u drugoj vožnji zauzevši 34. mjesto sa 4.87 sekundi zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na putu prema petoj ovosezonskoj pobjedi u slalomu i 15. pobjedi u Svjetskom kupu u kalendarskoj godini Shiffrin je u prvoj vožnji ostvarila 48 stotinki bolje vrijeme od svoje prve pratiteljice i najozbiljnije konkurentice Slovakinje Petre Vlhove, odnosno 53 stotinke od treće Šveđanke Fride Hansdotter.

Komšić je nastup u drugoj vožnji izmaknuo za 68 stotinki, koliko je zaostala za Slovenkom Marušom Ferk koja je kao 30. posljednja ušla u drugu vožnju koja je na programu od 13.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version