Slaven Belupo s uvjerljivih 3:0 protiv Osijeka došao do prve pobjede u sezoni!

Koprivnica, 09.08.2015 - Utakmica 5. kola Prve HNL izmeðu Slaven Belupa i Osijeka. foto HINA/ ds

U dvoboju 5. kola Prve HNL u Koprivnici, nogometaši Slaven Belupa svladali su Osijek s 3:0 (1:0), te nakon pet kola ubilježili prvu ovosezonsku pobjedu pod vodstvom novog trenera Željka Kopića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred 1500 okupljenih gledatelja na Gradskom stadionu utakmicu je vodio Fran Jović iz Zagreba, koji je imao dosta posla na terenu.

U 35. minuti Slaven je poveo pogotkom Gorana Parackog, koji je u padu glavom s 13 metara iznenadio osječkog vratara.

U 52. minuti isključen je igrač Osijeka Nikola Mandić, a u 69. minuti su domaćini realizirali brojčanu prednost kada je nakon velike gužve igrač gostiju Tomislav Radotić pogodio vlastitu mrežu. U 84. minuti Mateas Delić je postavio konačnih 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo je sada peti sa šest bodova, a Osijek je šesti s bodom manje.

Večeras se u Zagrebu sastaju Lokomotiva i Hajduk, u 20 sati.

MAXtv Prva liga, 5. kolo:
Slaven Belupo – Osijek 3:0 (Paracki 35, Radotić 69-ag, Delić 84)
Crveni karton: Mandić (52)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.