Slaven Bilić pohvalio Payeta: Od prodavača u robnoj kući do nacionalnog junaka

Nakon prvog dana Eura i tvrde te neizvjesne utakmice otvaranja između domaćina Francuske te Rumunjske nogomet u zemlji domaćina dobio je novog junaka, nimalo iznenađujuće to je Dimitri Payet, koji je tako, neki će primjetiti, napredovao od prodavača u robnoj kući do francuske nacionalne ikone. Međutim, da ne bismo pretjerali recimo kako se ipak radi tek o prvoj utakmici Eura, biti će još junaka i anti junaka do kraja Euta sasvim sigurno.  S obzirom na uloženi trud, rad mnogi su zapravo Payeta i prije Eura vidjeli kao potencijalnu veliku opasnost za francuske protivnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio bi najbolji igrač utakmice i da nije zabio”

Francuskog nogometnog reprezentativca pohvalio je i bivši izbornik Vatrenih, Slaven Bilić, koji danas kruh zarađuje na Otoku, u West Hamu, a koji je reprezentaciju Hrvatske vodio na dva Eura, poprilično uspješno, iako se ne može reći da je imao puno sreće. Turska je Slavena i hrvatski nogomet jako puno stajala.

Payet je u prvoj utakmici Eura zablistao pogotkom te asistencijom, pobjednički gol ocijenjen je pravim malim remek djelom, iako je turnir na samom početku mnogi se slažu da će Payetov pogodak ući u nekoliko najljepših golova Europskog prvenstva. Kako je Payet ipak igrač Slavena Bilića, koji ga trenera u West Hamu, tako su Bilićeve pohvale očekivane i ne predstavljaju nikakvo iznenađenje. “Bio bi igrač utakmice i da nije postigao pogodak, ukupno gledajući bio je najbolji na travnjaku, ne mislim na asistenciju, nego na njegovu igru”, rekao je Bilić i dodao da Payet svojim potezima podiže publiku na noge te motivira suigrača. “Pogodak koji je zabio bio je nevjerojatan, jako mi je drago zbog njega”, zaključio je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska je s pobjedom osvojila tri boda i već na startu stekla veliku prednost u svojoj grupi, teško će svima biti igrati protiv domaćina, iako su Rumunji u doboj mjeri pokazali put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.