Site icon narod.hr

Službeno: Federer će u paru s Nadalom odigrati zadnji meč u karijeri

Foto: fah

Švicarski tenisač Roger Federer u petak će odigrati zadnji meč u karijeri na Laver kupu u Londonu i to u paru sa svojim velikim rivalom Rafaelom Nadalom, objavili su organizatori u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federer i Nadal će igrati protiv Amerikanaca Jacka Socka i Francesa Tiafoea čime će legendarni Švicarac zaključiti svoju sjajnu igračku karijeru u 41. godini.

Osim njega i Nadala Europu će na Laver Cupu predstavljati Novak Đoković, Stefan Tsitsipas, Andy Murray i Casper Ruud, a Matteo Berrettini je u statusu zamjene.

Izbornik reprezentacije Svijeta John McEnroe je prijavio Felixa Auger-Aliassimea, Taylora Fritza, Diega Schwartzmana, Alexa De Minaura, Francesa Tiafoea i Jacka Socka, a u svojstvu zamjene je Tommy Paul.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version