Službeno: Kylian Mbappe igrač Real Madrida

Foto: fah

Europski i španjolski nogometni prvak Real Madrid doveo je u ponedjeljak francuskog napadača Kyliana Mbappéa (25) i potpisao s njim ugovor na pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Real Madrid i Mbappe postigli su sporazum prema kojem će idućih pet sezona biti naš igrač, kratko je priopćio Kraljevski klub.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Mbappe je dosad igrao za francuski PSG, a ugovor mu je istjecao 30. lipnja. Osvojio je sedam naslova prvaka Francuske, četiri francuska Kupa, tri Superkupa i dva Liga kupa. No tijekom sedam sezona provedenih u Ligi prvaka nije uspio doći do pehara tog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe, koji je s Francuskom osvojio Svjetsko prvenstvo 2018., prvo je pojačanje španjolskog prvaka uoči nadolazeće sezone.

Kapetan francuske reprezentacije je ove sezone zabio 44 gola za PSG u 48 utakmica, a upisao je i deset asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.