Šokirani Luis Enrique: Za nas je ovo večer katastrofe, ovo je moja odgovornost

Foto: Twitter

Domaćin PSG Barcelonu je u osmini finala pobijedio 4:0, a to im je bio najteži poraz u ovom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rezultat dobro pokazuje ono što se dogodilo na terenu. Očito smo bili lošiji od PSG-a. Bili su bolji od nas u svakom pogledu, bili su bolji s loptom, ali i bez nje. Ma, nema smisla komentirati, bili su bolji u svemu i to je to”, rekao je nakon susreta trener Barce Luis Enrique.

“Za nas je ovo večer katastrofe. Ovo je moja odgovornost, ako želite nekoga kritizirati, kritizirajte mene. Neki dan ovi igrači bili su dobri jer su pobjeđivali. Nadam se da će mediji ipak imati razumijevanja. točnije, da ćemo imati sličan tretman i kao kada pobjeđujemo”, dodao je.

Zato Sergio Busquets nije pronalazio riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Ma bili su bolji od nas, igrali su bolje. Odlično su stajali na terenu, fizički su bili jači i taktički su to bolje odradili”, kaže veznjak Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.