Site icon narod.hr

Solidan nastup Ljutić, borit će se za Top 10 u drugoj vožnji

Foto: fah

U talijanskom Kronplatzu na rasporedu je veleslalom skijašica. S nestrpljenjem čekamo novi nastup naše Zrinke Ljutić nakon sjajnog četvrtog mjesta u ovoj disciplini u slovačkoj Jasni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljutić je na posljednjem veleslalomu ostvarila rezultat karijere u ovoj disciplini, a dan poslije u Jasni je doskijala i do rezultata karijere u slalomu, osvojivši drugo mjesto iza legendarne, najbolje svih vremena, Mikaele Shiffrin.

Najbolje se za sada niz stazu spustila Švicarka Lara Gut-Behrami, inače vodeća u porteku veleslaloma.

Za njom 59 stotinki zaostaje Novozelanđanka Alice Robinson, dok je treća Šveđanka Sara Hector sa zaostatkom od 0.68.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrinka Ljutić je solidno odradila vožnju, osobito gornji dio, a u srednjem je dosta izgubila na vremenu te je na kraju zaostala 1.59 za vodećom Gut-Behrami.

Trenutačno je na 12. mjestu, a zanimljivo je da razmaci nisu veliki pa tako naša skijašica za šestoplasiranom Martom Bassino zaostaje 27 stotinki, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version