Sopić: Hajduk je uvijek Hajduk, a s Pjacom neću riskirati

Foto: fah

Vodeća momčad prvenstva Rijeka u nedjelju od 19.30 na rasprodanoj Rujevici dočekuje Hajduk u 101. jadranskom derbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve osim pobjede bio bi popriličan udarac za oba sastava, a posebno za Hajduk, kojemu je eventualna pobjeda u Rijeci “zadnji vlak” da zadrži koliko-toliko realnu nadu u osvajanje naslova.

– Bez obzira na tri poraza u nizu, dva od Dinama, Hajduk će uvijek biti Hajduk. Čeka nas teška utakmica, morat ćemo biti puno bolji nego što smo bili u Kup utakmici protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj, rekao je trener Riječana Željko Sopić i dodao:

– Maksimalno vjerujem u svoje dečke, nadam se da ćemo polučiti dobar rezultat i uzeti tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je u svom stilu i jučerašnje priopćenje Hrvatskog zbora sportskih novinara:

– Ma ljudi moji, tri dana već ne spavam, što vam je, baš sam potresen…

O ozljedi Marka Pjace je rekao:

– Napravio je magnetsku rezonancu koja je pokazala da nema prevelikih oštećenja, ali osjeća bol. Napravio je terapiju, nije trenirao, ostao je s obitelji u Zagrebu i vratio se u četvrtak popodne u Rijeku. Nećemo ulaziti ni u kakav rizik. Ako nije spreman, neće nastupiti. Dečko je puno toga pretrpio u karijeri, nije mu bilo lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo prije konferencije za novinare objavljeno je kako će Rijeka uzvratni dvoboj finala Kupa protiv Dinama igrati ipak 22. svibnja na Rujevici.

– Gospodin Dalić je zamolio da bude tako, nema smisla da pripreme reprezentacije počnu 26. svibnja, prije finala. Ako igrači Reala mogu dolaziti, bilo bi neozbiljno da pet igrača iz HNL-a dođe kasnije. Jučer sam pričao s Jakirovićem, ja bih bio možda sretniji da igramo 7. i 22. svibnja, ali ne jer mi nešto ne odgovara, nego smatram da bi možda bilo bolje da ti igrači u reprezentaciju ne dođu nakon pet utakmica zaredom. Međutim, takva je odluka i ja nemam nikakvih problema s tim, zaključio je trener Rijeke, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.