Site icon narod.hr

Sopić i Zekić nakon remija u Velikoj Gorici

Foto: fah

– Čestitao bih ekipama ne na prikazanoj igri već na voljnom momentu. Ta pasja žega… Ja sam stajao na tom suncu, to je bilo toliko vruće, rekao je trener Gorice Željko Sopić nakon što je njegova momčad na domaćem terenu odigrala 0:0 protiv Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Što se tiče utakmice, falilo nam je energije, ali ne mogu biti nezadovoljan. Tri kola prije kraja smo na dva boda prednosti pred Šibenikom. Produžili smo niz osvajanja bodova i zadovoljan sam. Ne gledam daleko u budućnost već na utakmicu protiv Istre. Idemo u Pulu protiv jako dobrog protivnika. Sve u svemu, mislim da nije ni protiv nas lako igrati. Nadam se da ćemo u Puli uzeti bod ili bodove i da će to na kraju rezultirati ostankom u ligi, dodao je strateg domaće momčadi.

Gorica je ostala na devetom mjestu i ima dva boda prednosti pred Šibenikom koji je na začelju. Slaven Belupo je na sedmoj poziciji i posustaje u borbi za Europu.

“Nije isto jesi li peti, šesti ili sedmi”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da smo dobrim dijelom ostali dužni. Previše tromosti, previše nervoze, previše smo tražili pogled prema naprijed. Drugo poluvrijeme smo se ipak malo konsolidirali, imali smo bolji posjed, ali bez učinka. Imali smo šansu u zadnjoj minuti, nismo zabili. Mislim da ipak bod više koristi Gorici nego nama, rekao je trener Koprivničana Zoran Zekić.

– Nema letargije kod mene i opuštanja. Malo sam danas bio neugodno iznenađen jer smo protiv Rijeke imali dobru energiju. Danas je bilo dijametralno suprotno. Mislim da će dečki shvatiti, na poluvremenu smo imali iskren razgovor. Nije isto jesi li peti, šesti ili sedmi. Moramo do kraja pronaći snage i volje za nogomet, zaključio je Zekić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version