Site icon narod.hr

Sopić o vrućoj temi: Ne zanimaju me suci

Foto: fah

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Varaždin, no glavna tema uoči novog kola HNL-a su i dalje suci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rijeke Željko Sopić nije želio komentirati zbivanja ovoga tjedna koja su dovela do ostavke šefa sudaca Brune Marića.

Ističe kako o tome nema nikakvo mišljenje, njegova briga je nogomet, a u klubu postoje ljudi (Damir Mišković Darko Raić-Sudar) koji se bave tim stvarima, prenosi Radio Rijeka.

Što se tiče Varaždina naglasio je kako su neugodna momčad bez obzira na bitne izostanke zbog kartona (ZelenikaDrožđekPostonjski), no Rijeka se na Rujevici nikoga ne boji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Igramo protiv jako dobre ekipe, bez obzira na rezultat protiv Hajduka u Kupu. Varaždin je bio dominantan u prvom dijelu utakmice, poslije ime je pala koncentracija i tu se utakmica prelomila. Očekuje nas zahtjevan posao, ali igramo na Rujevici pred svojim navijačima i nikog se ne bojimo, rekao je Sopić.

Utakmicu protiv Varaždina najavio je i Veldin Hodža: – Jako su dobra ekipa, igramo doma, idemo pobijediti utakmicu i nastaviti put na kojem se nalazimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version