Site icon narod.hr

Sopić: Ovo nema veze s nogometom; Jeličić: Ne predajemo se

Foto: fah

Gorica i Rijeka odigrali su bizarnu utakmicu u nevjerojatnim uvjetima na teškom terenu, a uspješniji su bili gosti iz Rijeke koji su slavili 2:0 golovima Obregona iz kaznenih udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitam svojim igračima, ali i igračima Gorice jer ovo danas bilo je stvarno… Mislim da u hrvatskom ne postoji riječ za ovo što smo mi danas igrali na ovom terenu. Znam da gospodinu sucu nije bilo lagano suditi, nije bilo lagano odlučiti da se igra dalje. Ja sam tu radio, ovo je predivan teren kad ne padne tako puno kiše. Ali ovo što se danas dogodilo nema nikakve veze sa sportom i nogometom. Sve u svemu, mislim da smo zasluženo pobijedili, ali da budem iskren, ništa nisam vidio. VAR je donio odluke, ja danas nisam ništa vidio, rekao je trener Rijeke Željko Sopić.

Sopić: U ovim uvjetima nije bilo puno nogometa

Za njegovu momčad ovo je četvrta pobjeda u ovoj godini. Nastavljen je odličan niz, a Rijeka je na vrhu ljestvice.

– Danas ne možemo previše pričati o igri, možemo pričati o karakteru. Prije utakmice sam rekao dečkima da moraju istrčati s pobjedničkim mentalitetom i pokazati zašto smo tu gdje jesmo. Mislim da su odigrali jednu jako dobru utakmicu, ali pričamo o ovim uvjetima, nema tu puno nogometa. Ponovno moram pohvaliti igrače s klupe, dali su nam dodatni impuls. Idemo kući pjevajući s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obregon je bio riječki junak s oba gola, a odličan je bio i Pjaca, unatoč promašenom kaznenom udarcu.

– Rekao sam Pjaci na poluvremenu da se to događa, dogodilo se njemu, dogodilo se Juriću… Kad pucate iz vode nije to jednostavno, to su takvi uvjeti… A Obregon? U Kolumbiji padaju monsunske kiše, on je naučio na to, u svom stilu je rekao Sopić.

Slijedi opasna Lokomotiva pred punom Rujevicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobri su, jaki su, sviđaju mi se, ali mi igramo doma i ne bojimo se nikoga.

Jeličić: Ova momčad ne odustaje

Za Goricu je ovo bio četvrti poraz u nizu.

– Čestitke Rijeci, ali i mojim momcima. Borili su se, bacali na glavu, ali opet je detalj presudio u korist Rijeke. Ja vrlo ozbiljno razmišljam da patentiram samoljepljivu majicu za ruke… Nažalost, to je tako, ali mi se ne predajemo. Gorica je bila i u težim situacijama, idemo dalje, ova momčad sigurno neće odustati koliko god da je teško, rekao je strateg Gorice Dinko Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovoj momčadi sada slijedi teško gostovanje kod Osijeka.

– Idemo dalje opet na glavu. Teško je, ali dečki su dovoljno karakterni, bili su i u težim situacijama, nema odustajanja, poručuje Jeličić, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version