SP rukomet: Hrvatska poražena od Poljske 24:22!

Hrvatski rukometaši izgubili su četvrtfinalni dvoboj Svjetskog prvenstva u Dohi od Poljske s 24-22 (12-10), te ostali bez šestoga uzastopnog polufinala na velikim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranici Slavka Goluže izgubili su prvo poluvrijeme s 12-10, a u prvih deset minuta drugog dijela serijom 6-1 preokrenuli rezultat i poveli s 16-13. No, to nije bilo dovoljno jer se u samoj završnici razbranio poljski vratar Slawomir Szmal i odveo Poljsku u polufinale.

Kod Hrvatske su najučinkovitiji bili Domagoj Duvnjak i Zlatko Horvat s po pet, te Marko Kopljar s četiri zgoditka, dok su Poljake predvodili Mariusz Jurkiewicz (6) i Andzej Rojewski (4).

Hrvatska će u razigravanju od petog od osmog mjesta pokušati izboriti Olimpijske igre u Rio de Janeiru, dok će Poljaci u polufinalu igrati s domaćinom Katarom koji je u četvrtfinalu pobijedio Njemačku s 26-24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.