SP Rusija: Benatia i Belhanda predvode Maroko

Foto: fah

Marokanski izbornik Hervé Renard je u ponedjeljak objavio konačan popis od 23 igrača za SP u Rusiji na njemu su Mehdi Benatia i Younès Belhanda kao i napadač Malage Youssef En-Nesyri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

En-Nesyri, koji je na prvom popisu bio rezerva, na konačnom je popisu zamijenio braniča Badra Benouna. S prijašnjeg popisao otpao je i igrač Ajaxa Mazraoui Noussair. Na popisu su uglavnom igrači koji igraju u Europi.

Maroko Svjetsko prvenstvo u Rusiji otvara 15. lipnja utakmicom protiv Irana, a nakon toga igra protiv Portugala 20. lipnja i zadnju utaimkicu u skupini B protiv Španjolske 25. lipnja. Zadnji put je Maroko sudjelovao na SP-u 1998.

Maroko, popis 23 igrača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari (3): Mounir El Kajoui (Numancia/Špa), Yassine Bounou (Gérone/Špa), Ahmad Reda Tagnaouti (IRT/Mar)

Obrana (6): Mehdi Benatia (Juventus/Ita), Romain Saiss (Wolverhampton/Eng), Manuel Da Costa (Basaksehir/Tur), Nabil Dirar (Fenerbahçe/Tur), Achraf Hakimi (Real Madrid/Špa), Hamza Mendyl (Lille/Fra)

Vezni red (7): M’barek Boussoufa (Al Jazira/UAE), Karim El Ahmadi (Feyenoord/Niz), Youssef Ait Bennasser (Caen/Fra), Sofyan Amrabat (Feyenoord/Niz), Younès Belhanda (Galatasaray/Tur), Fayçal Fajr (Getafe/Špa), Amine Harit (Schalke 04/Njem)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad (7): Khalid Boutaïb (Malatyaspor/Tur), Aziz Bouhaddouz (Sankt Pauli/Njem), Ayoub El Kaabi (RSB/Mar), Nordin Amrabat (Leganés/Špa), Mehdi Carcela (Standard de Liège/Bel), Hakim Ziyech (Ajax Amsterdam/Niz), Youssef En-Nesyri (Malaga/Špa)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.