Site icon narod.hr

Spahić: Mandžukić spada među četiri najbolja napadača svijeta

“Mandžukića je teže čuvati nego Torresa. On spada među četiri najbolja napadača svijeta”, izjavio je branič Bayer Leverkusena Emir Spahić koji je čuvao hrvatskog napadača u osmini finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra Atletico Madrida zasniva se na napucavanju lopte iz obrane prema Mandžukiću, od kojeg se očekuje tučnjava ispred gola, a tako se Atletico ne može nositi s Real Madridom i Barcelonom, smatra Spahić koji se pojavio s modricom iznad lijevog oka, što je bila posljedica sudara glavom s Mandžukićem

“Moj prijatelj Mandžo ima tvrdu glavu”, rekao je kroz smijeh.

Nije ni Mario Mandžukić prošao neokrznut u tim dvobojima. U posljednoj minuti prvog dijela, nakon duela sa Spahićem, uhvatio za stopalo uz bolni izraz lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Srušio se i nisam znao što mu je”, izjavio je Spahić.

Unatoč ozlijedi Mandžukić vrlo motiviran

Iako je trener Diego Simeone u poluvremenu poslao na zagrijavanje Fernanda Torresa, Mandžukić je istrčao i u drugom dijelu, a zamijenjen je u 83. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mandžukić je zapeo stopalom nakon čega ga je zabolio nožni prst”, rekao je glasnogovornik Atletica Juan Jose Anaut.

“Još uvijek ne možemo reći je li riječ o ozljedi. U srijedu ujutro će ga pregledati liječnik”, dodao je.

Unatoč ozlijeđenom prstu Mandžukić nije htio napustiti teren, možda dodatno motiviran time što se na Vicente Calderonu pojavio i Pep Guardiola, njegov bivši trener iz Bayern Muenchena. On je iskoristio priliku da pogleda Bayer Leverkusen, četvrtu momčad njemačkog prvenstva, ali i da vidi kako igra Atletico, jedan od mogućih suparnika Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version