Site icon narod.hr

Španjolci očekuju tešku i borbenu utakmicu protiv Hrvatske

Foto: fah

Španjolski rukometni reprezentativac Dani Dušebajev očekuje tešku i borbenu utakmicu s Hrvatskom na otvaranju Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bit će teško jer su Hrvati jako dobri, a utakmice s Hrvatskom su uvijek poput rata. Čvrsti su te se uvijek bore bez obzira kakav je rezultat, izjavio je 26-godišnji Dušebajev u intervjuu objavljenom u petak u španjolskim novinama AS.

Hrvatska i Španjolska će u petak u 20.30 sati odmjeriti snage u Njemačkoj.

– Hrvatska nam je najteži protivnik u skupini. Pobjeda nad njom bi nam kasnije pružila više mogućnosti. Unatoč tome, to nije i konačna utakmica jer bez obzira na nju postoji mogućnost uspješnog nastavka natjecanja, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini su još Austrija i Rumunjska.

– Nema sumnje da ćemo i mi i Hrvatska ući predano u ovu našu međusobnu utakmicu, naglasio je Dušebajev koji nastupa za reprezentaciju od 19. godine, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version