Španjolska reprezentacija uoči Eura: Panika bila, pa prošla…

Foto: fah

Prema pisanju španjolskih medija u njihovoj je reprezentaciji zavladala svojevrsna panika nakon što je objavljeno da je Sergio Busquets pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, do početka Europskog prvenstva ostalo je tek nekoliko dana, a izbornik španjolske reprezentacije, koja spada u uži krug favorita, Luis Enrique, dobio je najgore moguće vijesti. Naime, Busquets je izabran za novog kapetana Španjolske nakon što poziv nije dobio Sergio Ramos, no na početku Eura vezni igrač Barcelone neće biti sastavu Furije na početku Eura. Jučer je, kako smo već spomenuli, objavljeno da je Busquets pozitivan na koronavirus što je bio znak za uzbunu u španjolskoj reprezentaciji, iako oni imaju relativno široku klupu. Španjolci strahuju da je iskusni veznjak zarazio još nekog igrača ili članova stručnog stožera što bi bio težak udarac za Španjolsku. Srećom po Španjolce jučer je objavljeno da su svi članovi stručnog stožera, kao i igrači, negativni nakon što su se sinoć ponovno testirali.

Dakle, Busquets se vozilom hitne pomoći vratio u svoj dom u Barceloni te se osjeća dobro i nema simptome, no svejedno neće biti spreman za početak Eura, a trenira u kući te će odmah nakon što dobije negativan test imati dozvolu priključiti se reprezentaciji. Navodno je, ako je vjerovati španjolskim medijima, Busquetsa zarazio član obitelji prije dolaska na reprezentativno okupljanje te da je sve do nedjelje imao negativne PCR testove. U reprezentaciji Španjolske su odahnuli nakon što je stigla potvrda da više nitko nije pozitivan na koronavirus te će svi ostali biti spremni za početak Eura,

Izbornik Španjolske pozvao je, opreza radi, Carlosa Solera, Braisa Mendeza, Pabla Fornalsa i Rodriga Morena, oni će trenirati jer postoji mogućnost da će jedan od njih popuniti Busquetsovo mjesto u momčadi, iako će Busquets propustiti tek dvije utakmice na EP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.